Wie zijn wij?

Sagrex is producent en leverancier van granulaten op de Belgische, Nederlandse, Duitse en Franse markten. Sagrex biedt aan haar klanten een brede waaier van producten die tegemoet komen aan de specifieke behoeften van de bouwnijverheid (voornamelijk als grondstof voor beton) en de grote infratoepassingen (spoorwegballast, wegverharding, dijken tot bescherming van oevers enzovoort).

Het Sagrex productengamma omvat: kalksteen, porfier, zandsteen, zeezand en -grind, rivierzand en -grind, alsook recyclageproducten. Deze producten zijn beschikbaar in verschillende granulometriën. Al onze producten voldoen aan de Europese normen en zijn grotendeels BENOR-gecertificeerd.

Onze medewerkers bieden met kennis van zaken een brede technische ondersteuning. Vanuit de verschillende productiecentra voorziet Sagrex een uitgebreide logistieke dienstverlening. 

Het duurzaam beheer van onze activiteiten is een volwaardig onderdeel van de Sagrexstrategie. We voeren een beleid van duurzame ontwikkeling dat gericht is op een juist evenwicht tussen de dimensies samenleving, milieu en economie.

Sagrex is een dochteronderneming van de HeidelbergCement Group, wereldwijd marktleider in zand en grind en één van de grootste producenten van cement en betonmortel. De HeidelbergCement Groep is op de Belgische markt ook aanwezig via CBR (cement) en Inter-Beton (beton) en op de Nederlandse markt via ENCI (cement) en Mebin (beton).